Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto dla wielbicieli bezy i bakalii.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22262
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 114
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 135
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 276
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22262
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 114
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 135
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 276
Składniki
Bakalie pokroić na mniejsze kawałki. Białka ubić na sztywna pianę. Dodawać stopniowo cukier i mąkę cały czas ubijając. Połączyć z bakaliami. Na dno tortownicy położyć przycięty wafel i na wafel wyłożyć masę bakaliową. Włożyć do piekarnika - 150 stopni na ok 15 min, a następnie zmniejszyć temperaturę do 120 stopni i pozostawić w piecu na ok 60 min. Smacznego.