Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy nie mamy pomysłu co zrobić z bananami , które stały się już miękkie....
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1738
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15178
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4211
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1738
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15178
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4211
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem na puszystą masę. Dodajemy zmiażdżone banany i resztę składników. Wylewamy ciasto na natłuszczoną i wysypaną kaszą manną blaszkę [ja użyłam tortownicy o śr. 32 cm.] Pieczemy w 150 st ok 40-45 minut do tzw. "suchego patyczka". Po wystudzeniu posypujemy cukrem pudrem. Wyśmienicie smakuje z kawą i lodami czekoladowymi ale również z ciepłym mlekiem. Smacznego!