Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wymaga użycia miksera. Wszystkie składniki mieszamy widelcem. Ciasto jest bardzo smaczne i wilgotne.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112880
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 173
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 396
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 420
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 752
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112880
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 173
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 396
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 420
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 752
Składniki
Cztery banany obrać i rozgnieść widelcem.Dodać do nich całe jajka i dokładnie rozmieszać. Do miski przesiać mąkę, proszek, sodę , cynamon i sól. Wymieszać do połączenia składników. Do rozgniecionych banów wlać jogurt lub maślankę, olej, dodać cukier i wymieszać widelcem. Stopniowo dosypywać "suche" składniki. Na końcu wrzucić posiekaną czekoladę. Wymieszać i przelać do dwóch małych foremek o wymiarach 23/10 cm. Obrać dwa banany, przekroić wzdłuż i wcisnąć w ciasto. Piec 50 minut w tem. 180 stopni.