Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki sposób na pyszne ciasto bez pieczenia z dodatkiem czekolady i bananów.
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 139
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 435
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 139
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 435
Składniki
1. 2 Galaretki cytrynowe rozpuścić w 1 ½ szk. gorącej wody, zostawić do ostygnięcia.
2. Śmietanę ubić na sztywno.
3. Dodać jogurty.
4. Dodać cukier puder.
5. Połączyć z tężejącą galaretką.
6. Czekoladę zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać do masy.
2 Banany pokroić i również dodać do masy, delikatnie wymieszać.
8. Tortownicę wyłożyć biszkoptami.
9. Na biszkopty wylać masę.
10. Galaretki zielone rozpuścić według przepisu na opakowaniu, schłodzić.
11. Na ciasto poukładać winogrona.
12. Zalać tężejącą galaretką.
13. Ciasto gotowe. 14. Smacznego.