Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bez pieczenia,pyszne i delikatne jak puch,przepis mojego syna,polecam serdecznie:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 119
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 119
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Upiec biszkopt czekoladowy. Wystudzić. Zrobić czekoladowy krem. Kakao roztrzepać w zimnym mleku , zagotować ,wystudzić. Masło utrzeć dodać po łyżce masy kakaowej i miksować. Dodać cukier puder ,zmiksować. Na krem czekoladowy ułożyć połówki brzoskwiń. Zrobić krem brzoskwiiowy.
Śnieżkę ubić na sztywno ,dodać serek homo ,plus 2 galaretki rozpuszcone w 200ml wrzątku.Zostawić do lekkiego stężenia i wylać na warstwę czekoladowa. Posypać kakao,czekoladą czym uważacie . Smacznego!