Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88469
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11743
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1867
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88469
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11743
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1867
Składniki
Jajka wbij do miski, dodaj cukier i ubijaj przez 10 minut na puszystą masę. Wciąż miksując do jajek małym strumieniem wlewaj olej. Dodaj proszek do pieczenia i budyń. Dokładnie wymieszaj. Do masy dodawaj po troszku mąkę i dokładnie połącz . Wsyp rodzynki. Wymieszaj. Ciasto wylej do keksówki i piecz 45 minut w temperaturze 180 stopni.