Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 23
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 116
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 77
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 148
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 23
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 116
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 77
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 148
Składniki
Gotuj kremówkę czekoladową od 200 ml. woda, 5 łyżek. kakao, 5 łyżek cukier do grubości. Przygotuj śmietanę: ubij 300 gr. twarożek, 4 łyżki. śmietana, 4 łyżki. Sahara. Ciasteczka układamy na talerzu, smarujemy warstwami ugotowaną śmietaną i wiśniami. Udekoruj górę płatkami kokosowymi, słodyczami i kremem czekoladowym. Wstaw do lodówki na 2-4 godziny do namoczenia.