Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17074
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2467
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4646
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1830
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17074
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2467
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4646
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1830
Składniki
Gotuj kremówkę czekoladową od 200 ml. woda, 5 łyżek. kakao, 5 łyżek cukier do grubości. Przygotuj śmietanę: ubij 300 gr. twarożek, 4 łyżki. śmietana, 4 łyżki. Sahara. Ciasteczka układamy na talerzu, smarujemy warstwami ugotowaną śmietaną i wiśniami. Udekoruj górę płatkami kokosowymi, słodyczami i kremem czekoladowym. Wstaw do lodówki na 2-4 godziny do namoczenia.