Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Gotuj kremówkę czekoladową od 200 ml. woda, 5 łyżek. kakao, 5 łyżek cukier do grubości. Przygotuj śmietanę: ubij 300 gr. twarożek, 4 łyżki. śmietana, 4 łyżki. Sahara. Ciasteczka układamy na talerzu, smarujemy warstwami ugotowaną śmietaną i wiśniami. Udekoruj górę płatkami kokosowymi, słodyczami i kremem czekoladowym. Wstaw do lodówki na 2-4 godziny do namoczenia.