Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znika do ostatniego okruszka.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 775
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5531
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9351
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 191
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 775
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5531
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9351
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 191
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem. Dodawać po jednym jajku i w dalszym ciągu ucierać. Dodać śmietanę, otartą skórkę i sok z cytryny. Połączyć razem mąkę pszenną z ziemniaczaną, cukrem waniliowym, cukrem cytrynowym, proszkiem do pieczenia i sodą. Dodać do masy jajecznej i mieszać do połączenia się składników. Przełożyć do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić do nagrzanego do 170 stopni piekarnika na ok. 60 min. Wystudzić na kratce. Posypać cukrem pudrem. Podzielić na porcje. Smacznego.