Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno czekoladowe ciasto, trochę przypominające brownie.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1479
Polecam.
Odsłon: 265
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 77
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 264
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1479
Polecam.
Odsłon: 265
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 77
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 264
Składniki
Czekoladę i margarynę podgrzać tylko do rozpuszczenia składników, następnie przestudzić.
Dodać cukier, cukier wanilinowy oraz jajka i wymieszać.
Dodać jogurt, kakao, mąkę oraz mleko i dokładnie wymieszać.
Piec w tortownicy o średnicy około 26 cm w temperaturze 190 stopni Celsjusza przez około 30 minut.