Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto czekoladowe to propozycja na deser, która sprawdzi się przy każdej okazji! W parę chwil można wyczarować przepyszne ciasto, zachwycające swoim mocno czekoladowym smakiem i delikatną fakturą. Jeśli do tej pory nie zdecydowaliście się na domowe wypieki, spróbujcie zacząć od naszego przepisu na ciasto czekoladowe - zdziwicie się, jakie to proste!
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7987
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 269
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 105
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2163
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 673
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7987
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 269
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 105
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2163
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 673
Składniki
Wszystkie składniki, oprócz cukru pudru, umieścić w misie miksera, zmiksować do połączenia się składników.
Ciasto wylać do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, piec w 165 stopniach do suchego patyczka około 50-55 minut.
Ostudzić, posypać cukrem pudrem.