Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie ciasto na niedzielne popołudnie
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1634
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1406
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1528
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1634
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1406
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1528
Składniki
Wiśnie odsącz na sicie Miękkie masło zmiksuj z cukrem pudrem, cukrem z wanilią i szczyptą soli na jasną i puszystą masę Dodaj roztopioną i przestudzoną czekoladę Wlej maślankę, zmiksuj Sypkie składniki połącz w misce i dodaj stopniowo do mokrych składników, zmiksuj krótko do połączenia się wszystkiego Na koniec dodaj odsączone wcześniej wiśnie Przelej do tortownicy, której dno wyłożone jest papierem do pieczenia Piecz przez ok. 40-45 min w temp. 170°C Po upieczeniu posyp cukrem pudrem lub polej czekoladą