Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie ciasto na niedzielne popołudnie
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25947
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3310
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1420
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25947
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3310
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1420
Składniki
Wiśnie odsącz na sicie Miękkie masło zmiksuj z cukrem pudrem, cukrem z wanilią i szczyptą soli na jasną i puszystą masę Dodaj roztopioną i przestudzoną czekoladę Wlej maślankę, zmiksuj Sypkie składniki połącz w misce i dodaj stopniowo do mokrych składników, zmiksuj krótko do połączenia się wszystkiego Na koniec dodaj odsączone wcześniej wiśnie Przelej do tortownicy, której dno wyłożone jest papierem do pieczenia Piecz przez ok. 40-45 min w temp. 170°C Po upieczeniu posyp cukrem pudrem lub polej czekoladą