Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3023
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 342
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 98
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1916
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12723
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3023
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 342
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 98
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1916
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12723
Składniki
Margarynę, cukier i mleko zagotowac. Wystudzic. Wsypac mąkę z sodą i proszkiem do pieczenia, kakao, cynamon, dodac 2 łyżki powideł i dobrze wymieszac. Wbic jajka i jeszcze raz dobrze wymieszac. Wylac ciasto na blache i upiec. Po ostudzeniu przełożyc dżemem (u mnie powidła śliwkowe) oraz polukrowac. Piec ok. 45 minut w temp. 180 stopni.