Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4558
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1639
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 500
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4558
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1639
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 500
Składniki
Margarynę, cukier i mleko zagotowac. Wystudzic. Wsypac mąkę z sodą i proszkiem do pieczenia, kakao, cynamon, dodac 2 łyżki powideł i dobrze wymieszac. Wbic jajka i jeszcze raz dobrze wymieszac. Wylac ciasto na blache i upiec. Po ostudzeniu przełożyc dżemem (u mnie powidła śliwkowe) oraz polukrowac. Piec ok. 45 minut w temp. 180 stopni.