Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzone ciasto można pod kruszonkę dać każdy owoc ,przepis mam od koleżanki Honoraty Orłowskiej
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 476
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 476
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Składniki
wykonanie :Do miski dodać po kolei jak w opisie, odstawić bez mieszania na trzy godziny lub dłużej. Następnie po tym czasie miksujemy do połączenia się składników. Wylać ciasto na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, posypać kruszonką, odstawić do wyrośnięcia. Piec mniej więcej godzinę w 190 stopniach. Można pod kruszonkę dać dowolne owoce(u mnie chcieli bez niczego).