Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na gruszki w pełni czas więc na ciasto gruszkowe.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35688
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35688
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
        
        
                Składniki
1. Nastawiam piekarnik na termoobieg (170 st.C). 2. Do misy robota wybijam całe jajka 3. Wsypuję małymi porcjami cukier. 4. Wsypuje mąkę wymieszaną z proszkiem. 5. Dodaję olej.
6. Masę wylewam do formy. 7. Na wierzch kładę obrane i pokrojone w cząstki gruszki.
8. Piekę 50 minut. Po upieczeniu wyjmuje z piekarnika. Polewam polewą czekoladową.