Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 202
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 202
Składniki
jajka wbić do miski, dodać kefir, olej, dżem i cukier, wszystko razem zmiksować. Produkty suche: mąka, kakao i sodę połączyć i wymieszać razem, następnie dodać je do produktów mokrych stopniowo dosypując i miksując. Na końcu miksowania dodać posiekane orzechy i wymieszać razem. Ciasto przelewamy do formy keksowej wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w nagrzanym piekarniku 180stC przez ok 50 minut. Po upieczeniu wyjmujemy ciasto z blachy i przestudzone posypujemy cukrem pudrem.