Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcesz zrobić szybko ciasto i jednocześnie pyszne , to polecam gorąco ten przepis.)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Wszystkie składniki ciasta wrzucamy do dużej miski i dokładnie miksujemy, aż połączą się ze sobą na jednolitą masę.
Podłużną formę wykładamy papierem do pieczenia, wlewamy ciasto i wstawiamy do lekko nagrzanego piekarnika. Pieczemy w tem. 180st.C przez ok.1 godzinę. Przed wyjęciem ciasta z piekarnika ,sprawdzić patyczkiem, czy na pewno jest upieczone.
Gdy ciasto wystygnie polewamy polewą czekoladową i posypujemy skórką pomarańczową. Łyżką lekko ją wgniatamy w ciasto SMACZNEGO!.