Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcesz zrobić szybko ciasto i jednocześnie pyszne , to polecam gorąco ten przepis.)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7004
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30546
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29269
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7004
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30546
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29269
Składniki
Wszystkie składniki ciasta wrzucamy do dużej miski i dokładnie miksujemy, aż połączą się ze sobą na jednolitą masę.
Podłużną formę wykładamy papierem do pieczenia, wlewamy ciasto i wstawiamy do lekko nagrzanego piekarnika. Pieczemy w tem. 180st.C przez ok.1 godzinę. Przed wyjęciem ciasta z piekarnika ,sprawdzić patyczkiem, czy na pewno jest upieczone.
Gdy ciasto wystygnie polewamy polewą czekoladową i posypujemy skórką pomarańczową. Łyżką lekko ją wgniatamy w ciasto SMACZNEGO!.