Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcesz zrobić szybko ciasto i jednocześnie pyszne , to polecam gorąco ten przepis.)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 82
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 82
Składniki
Wszystkie składniki ciasta wrzucamy do dużej miski i dokładnie miksujemy, aż połączą się ze sobą na jednolitą masę.
Podłużną formę wykładamy papierem do pieczenia, wlewamy ciasto i wstawiamy do lekko nagrzanego piekarnika. Pieczemy w tem. 180st.C przez ok.1 godzinę. Przed wyjęciem ciasta z piekarnika ,sprawdzić patyczkiem, czy na pewno jest upieczone.
Gdy ciasto wystygnie polewamy polewą czekoladową i posypujemy skórką pomarańczową. Łyżką lekko ją wgniatamy w ciasto SMACZNEGO!.