Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, szybkie, proste i pyszne – czego chcieć więcej? Może tylko filiżanki czarnej kawy do ciepłego, pachnącego ciacha :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10628
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6137
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13008
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10628
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6137
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13008
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4758
Składniki
Jajka miksujemy z cukrem. Dodajemy kolejno pozostałe składniki, stale ucierając, do uzyskania puszystej masy. Ciasto wylewamy na tortownicę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy ok. 60 minut w 180 stopniach (do suchego patyczka). Smacznego!