Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie kokosa i rabarbaru z nutką bezy waniliowej.
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 220
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 350
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 220
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 350
Składniki
Do miski wsyp mąkę,kokos, żółtka,cukier, śmietanę ,olej i proszek do pieczenia wyrób ciasto .1/3ciasta wyłóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach 24x36 na ciasto wyłóż pokrojony rabarbar.
Beza.Białka ubij z cukrem dosyp proszek budyniowy.Bezę wyłóż na rabarbar na wierzch resztę ciasta (możesz porwać na kawałki i poukładać lub dosyp trochę kokosu i zrób kruszonkę)Piecz około 40 minut w temperaturze 170 st.Smacznego.