Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie kokosa i rabarbaru z nutką bezy waniliowej.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
Do miski wsyp mąkę,kokos, żółtka,cukier, śmietanę ,olej i proszek do pieczenia wyrób ciasto .1/3ciasta wyłóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach 24x36 na ciasto wyłóż pokrojony rabarbar.
Beza.Białka ubij z cukrem dosyp proszek budyniowy.Bezę wyłóż na rabarbar na wierzch resztę ciasta (możesz porwać na kawałki i poukładać lub dosyp trochę kokosu i zrób kruszonkę)Piecz około 40 minut w temperaturze 170 st.Smacznego.