Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na ciasto marchewkowe z budyniem
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 91
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9014
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 111
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 91
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9014
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 111
Składniki
Jajka w temperaturze pokojowej ubijamy z cukrem na jasną puszystą masę. Cienką strużką wlewamy olej stale miksując. Przyprawy, proszek do pieczenia, sodę mieszamy z mlekiem i dodajemy do ubitych jajek. Marchew obieramy, ścieramy na drobne wiórki, odsączamy. Orzechy drobno siekamy. Wszystko ze sobą łączymy, mieszamy ręcznie. Pieczemy przez 70 minut w temperaturze 160°C.
Budyń Sok marchewkowy Budyń waniliowy 20 g Sok z cytryny parę kropki Wszystko razem mieszamy i gotujemy.