Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasto polecam dla osób, które lubią w cieście smak mięty.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1173
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 211
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2229
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4281
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1173
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 211
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2229
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4281
Składniki
Wszystkie składniki oprócz owoców i czekolady dać do miski i dokładnie wymieszać, np. mikserem. Następnie wlać do blaszki. Na wierzchu powkładać pionowo plasterki jabłek lub też innych owoców. Na owoce położyć kawałki nadziewanej czekolady miętowej. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni C i piec przez około 45-50 minut. Po upieczeniu sprawdzić patyczkiem czy ciasto się upiekło. Po wyjęciu ciasta z piekarnika (jeszcze gorącego) rozsmarować czekoladę łyżeczką po wierzchu ciasta), pozostawić do wystygnięcia. SMACZNEGO !!!