Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasto polecam dla osób, które lubią w cieście smak mięty.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 96
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2740
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 779
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 1004
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 96
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2740
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 779
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 1004
Składniki
Wszystkie składniki oprócz owoców i czekolady dać do miski i dokładnie wymieszać, np. mikserem. Następnie wlać do blaszki. Na wierzchu powkładać pionowo plasterki jabłek lub też innych owoców. Na owoce położyć kawałki nadziewanej czekolady miętowej. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni C i piec przez około 45-50 minut. Po upieczeniu sprawdzić patyczkiem czy ciasto się upiekło. Po wyjęciu ciasta z piekarnika (jeszcze gorącego) rozsmarować czekoladę łyżeczką po wierzchu ciasta), pozostawić do wystygnięcia. SMACZNEGO !!!