Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo czekoladowe z warstwą soczystych brzoskwiń, jabłek i kokosa, przykrytych chrupiącą czekoladą.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 2903
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 196
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 85
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 2903
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 196
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 85
Składniki
Zmiksować składniki na ciasto: jajka, cukier, olej, kakao, mąkę, proszek i aromaty. Ciasto wyłożyć (będzie gęste) na dużą, prostokątną blachę (wysypaną bułką tartą).
Bezpośrednio wyjęte z puszki (nie odsączać, przy pieczeniu ładnie puszczą sok) brzoskwinie pokroić w kostkę i wyłożyć na ciasto. Na brzoskwinie wysypać rodzynki. Jabłka pokroić w kostkę i wyłożyć na ciasto. Owoce posypać obficie (wierzch ma być prawie biały) wiórkami kokosowymi.
Piec w piekarniku ok. 45 min w temp./ 180 stopni
Polewę przygotować wg przepisu na opakowaniu Na wystudzone ciasto wylewać strużkami polewę formując mozaikę.