Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ciasto, które nadaje się do pieczenia rogalików, ciastek, pasztecików itp....
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 226
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 226
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Składniki
Na stolnicę wsypać przesianą mąkę, dodać pokrojoną margarynę i śmietanę. Wszystko dokładnie połączyć, tak aby ciasto było elastyczne. Zawinąć w folię i pozostawić w lodówce na 24 godz. Życzę udanych wypieków :-)