Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy kęs ciasta nie zachwycił mnie, ale im więcej kawałków pochłaniałam tym zachwycałam się coraz bardziej...:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4047
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11139
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6390
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5423
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13372
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5133
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4047
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11139
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6390
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5423
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13372
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5133
Składniki
Całe jajka ubić z cukrem na puszystą masę,dodać startą skórkę pomarańczową, sok z pomarańczy,wiórki kokosowe,jogurt i olej.Dalej ubijać na małych obrotach. Następnie dodaję mąkę,proszek do pieczenia,sodę i szczyptę soli. Wlewam ciasto do okrągłej formy i piekę 30-35 minut. Ostudzone posypuję cukrem pudrem.