Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, puszyste , wilgotne i lekko kwaskowe ciasto z czarną porzeczką i agrestem posypane kruszonką. Idealne do popołudniowej kawki i nie tylko najlepiej smakuje z owocami sezonowymi.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 182
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 382
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1743
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3287
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26777
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 182
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 382
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1743
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3287
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26777
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę wstaw do lodówki.
Jajka ubij ze szczyptą soli dodaj cukier, cukier waniliowy, olej, mleko oraz sok z cytryny i mąkę z proszkiem i sodą. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Czarną porzeczkę i agrest obierz z szypułek, wypłukaj i osusz. Blachę o wymiarach 36x 15 wyłóż papierem do pieczenia wylej ciasto, ułóż agrest i porzeczki.Wierzch posyp kruszonką.Piecz około 35 minut w temperaturze 180 st.