Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla lubiących kokos przepyszne. Rozpływa się w ustach.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1739
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2255
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 54
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 137
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1372
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1739
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2255
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 54
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 137
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1372
Składniki
Kruche: Z podanych składników zagnieść ciasto, podzielić na 2 części. Jedną zamrozić.
Masa śmietankowo- kokosowa: Białka ubić na sztywno następnie rzucać po trochu cukier cały czas ubijając. Następnie dodać budyń wymieszany ze śmietaną, wiórki.
Blachę natłuścić, można wyłożyć papierem do pieczenia. Blacha duża czyli 25/40 cm. Jedną część ciasta wyłożyć na blachę na to masa posypać startym mrożonym ciastem. Piec w 180 stopniach 30-40 minut.
Smacznego!