Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla lubiących kokos przepyszne. Rozpływa się w ustach.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11435
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1224
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11963
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2097
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11435
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1224
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11963
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2097
Składniki
Kruche: Z podanych składników zagnieść ciasto, podzielić na 2 części. Jedną zamrozić.
Masa śmietankowo- kokosowa: Białka ubić na sztywno następnie rzucać po trochu cukier cały czas ubijając. Następnie dodać budyń wymieszany ze śmietaną, wiórki.
Blachę natłuścić, można wyłożyć papierem do pieczenia. Blacha duża czyli 25/40 cm. Jedną część ciasta wyłożyć na blachę na to masa posypać startym mrożonym ciastem. Piec w 180 stopniach 30-40 minut.
Smacznego!