Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest bardzo proste do przygotowania, szybkie i niedrogie. Ciasto wychodzi bardzo smaczne, delikatne i aromatyczne.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 94
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1731
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2858
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 94
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1731
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2858
Składniki
Masło roztopić, przestudzić. Jajka ubić z cukrem na puch. Następnie miksując, wlewać przestudzone masło. Dodać mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia. Wymieszać do połączenia składników. Gruszki obrać i pokroić w większą kostkę. Blaszkę o wymiarach około 20x30 cm wyłożyć papierem do pieczenia, przelać na nią ciasto. Rozłożyć owoce i lekko je wcisnąć. Na wierzchu ułożyć żurawinę i pokruszyć ciasteczka. Blaszkę wstawić do piekarnika nagrzanego do 180stopni, ciasto piec 40-45minut.