Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla leniuchów, nie lubiących piec szczególnie dla mojej koleżanki Reni
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35757
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1224
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6065
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35757
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1224
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6065
        
        Składniki
Ubi c na sztywno białka,dodajac stopniowo cukier po jednym żółtku olej oraz make z proszkiem.gotowe ciasto wylac do tortownicy.Do zmielonego sera dodajemy cukier, budyń,żółtko.Białko ubic dodac.Wymieszac.Kłasc kupkami na ciasto i piec ok.40min w 180st.Po upieczeniu ciasto posypac cukrem pudrem.