Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto ma ochotę na coś słodkiego do kawy? zapraszam na szybkie w przygotowaniu ciasto, ciasto bez pieczenia, przekładane wisienkami a masą mascarpone.
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 135
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 135
Składniki
1. Herbatniki układam na dnie formy. 2. Śmietany ubijam na sztywno mikserem, następnie dodaję mascarpone i śmietanex.
3. 1/3 masy wykładam na ciastka, na masie układam połowę wiśni. 4. Na wiśnie wykładam ponownie masę, pozostałe wiśnie, pozostałą masę i posypuję migdałami. 5. Ciasto chłodzę w lodówce dwie godziny.
6. Gotowe. 7. Smacznego