Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne ciasto na naszą nadchodzącą jesienną porę!
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4738
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4722
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44557
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 248
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4738
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4722
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44557
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 248
Składniki
Placek miodowy: Z mąki, margaryny, miodu, sody, śmietany, cukru, jajka, kakao zagniatamy ciasto. Wykładamy na 2 blaszki o wymiarze 25/36 i pieczemy do 15 minut w 180 stopniach. Masa budyniowa: Na mleku gotujemy budyń. Studzimy i łączymy z utartym masłem. Dodajemy cukier puder do smaku wraz z alkoholem.
Biszkopt: Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę. Wsypujemy pozostałe składniki i mieszamy. Pieczemy do 15 minut w 180 stopniach na blaszce o wymiarze 25/36. Przełożenie ciasta: Ciasto miodowe- masa budyniowa- nutella- biszkopt- nutella- masa budyniowa