Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 721
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1020
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2040
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 721
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1020
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2040
Składniki
Najpierw piekę biszkopt.Dwie różne galaretki mieszam osobno w kubkach na połowę wody i studzę.
Po upieczeniu biszkoptu studzę go i kroję na dwa blaty.Śmietanę ubijam na sztywno,dodaję pokrojone galaretki,mieszam i wszystko wylewam na jeden blat biszkoptu przykrywając drugim.Trzecią galaretkę mieszam i studzę.Na wierzch ciasta kładę borówki i zalewam galaretką tak żeby jeszcze wsiąkneła w biszkopt.Wkładam do lodówki do zesztywnienia galaretki.