Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, a przy tym prosty i szybki w przygotowaniu placek.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8592
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7104
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4847
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327668
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8592
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7104
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4847
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327668
Składniki
Lekko osolone białka ubić z cukrem na sztywną pianę, stopniowo dodając olej, wodę, żółtka, mąkę wymieszaną z sodą, proszkiem do pieczenia, cynamonem i przyprawą do piernika. Następnie delikatnie wmieszać jabłka i rabarbar. Gotowe ciasto przelać do blaszki (o wymiarach około 24cm na 24 cm) natłuszczonej i wysypanej bułką tarta lub wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasto piec w 160 stopni ok.60 minut Przed podaniem można polać polewą lub posypać cukrem pudrem.