Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny domowy wypiek bez białego cukru i glutenu. Zachwyć swoich gości i przygotuj ten prosty deser. Kilka składników, kilka minut pracy i gotowe. Ciasto idealne do herbaty lub czarnej kawy.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 42
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 108
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 129
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 92
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 810
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 42
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 108
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 129
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 92
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 810
Składniki
Wszystkie składniki ciasta blendujemy w głębokiej misce na gładką masę.
Do gotowego ciasta dodajemy 100g suszonych jagód goji. Masę przelewamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy przez 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Przygotowujemy polewę: Do roztopionego masła dodajemy kakao, ksylitol i mleko. Dokładnie mieszamy trzepaczką. Gdyby polewa była za gęsta dodajemy więcej mleka
Upieczone ciasto polewamy polewą kakaową i dekorujemy pozostałymi suszonymi jagodami. Smacznego!