Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny domowy wypiek bez białego cukru i glutenu. Zachwyć swoich gości i przygotuj ten prosty deser. Kilka składników, kilka minut pracy i gotowe. Ciasto idealne do herbaty lub czarnej kawy.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8486
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6906
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4716
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327328
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8486
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6906
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4716
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327328
Składniki
Wszystkie składniki ciasta blendujemy w głębokiej misce na gładką masę.
Do gotowego ciasta dodajemy 100g suszonych jagód goji. Masę przelewamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy przez 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Przygotowujemy polewę: Do roztopionego masła dodajemy kakao, ksylitol i mleko. Dokładnie mieszamy trzepaczką. Gdyby polewa była za gęsta dodajemy więcej mleka
Upieczone ciasto polewamy polewą kakaową i dekorujemy pozostałymi suszonymi jagodami. Smacznego!