Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny domowy wypiek bez białego cukru i glutenu. Zachwyć swoich gości i przygotuj ten prosty deser. Kilka składników, kilka minut pracy i gotowe. Ciasto idealne do herbaty lub czarnej kawy.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 427
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 129
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 44
Babka z tego przepisu jest smaczna, mięciutka oraz wilgotna. Polecam !
Odsłon: 62
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 39
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 65
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 427
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 129
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 44
Babka z tego przepisu jest smaczna, mięciutka oraz wilgotna. Polecam !
Odsłon: 62
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 39
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 65
Składniki
Wszystkie składniki ciasta blendujemy w głębokiej misce na gładką masę.
Do gotowego ciasta dodajemy 100g suszonych jagód goji. Masę przelewamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy przez 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Przygotowujemy polewę: Do roztopionego masła dodajemy kakao, ksylitol i mleko. Dokładnie mieszamy trzepaczką. Gdyby polewa była za gęsta dodajemy więcej mleka
Upieczone ciasto polewamy polewą kakaową i dekorujemy pozostałymi suszonymi jagodami. Smacznego!