Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny domowy wypiek bez białego cukru i glutenu. Zachwyć swoich gości i przygotuj ten prosty deser. Kilka składników, kilka minut pracy i gotowe. Ciasto idealne do herbaty lub czarnej kawy.
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 91
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9014
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 111
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 91
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9014
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 111
Składniki
Wszystkie składniki ciasta blendujemy w głębokiej misce na gładką masę.
Do gotowego ciasta dodajemy 100g suszonych jagód goji. Masę przelewamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy przez 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Przygotowujemy polewę: Do roztopionego masła dodajemy kakao, ksylitol i mleko. Dokładnie mieszamy trzepaczką. Gdyby polewa była za gęsta dodajemy więcej mleka
Upieczone ciasto polewamy polewą kakaową i dekorujemy pozostałymi suszonymi jagodami. Smacznego!