Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno wyczuwalna woń i smak alkoholu
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Składniki
Przygotować kakaowy biszkopt:białka ubić ze szczyptą soli dodać cukier żółtka,ocet,olej,mąkę wymieszaną z kakao i proszkiem.Piec 30min 150st z termoobiegiem. Krem musimy przygotować dzień wcześniej:kaszę,wiórki,cukier mieszamy ze sobą dodajemy mleko,wódkę.Odstawiamy na24godz do lodówki w szczelnym pojemniku .Masło ucieramy i dodajemy po łyżce malibu.
Biszkopt przekrawamy smarujemy kremem odrobinę zostawiamy by posmarować wierzch ciasta na to tarkujemy białą czekoladę.