Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, smaczne i przyjemne :) Przepis pochodzi z gazetki "Przyślij przepis"
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 161
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 94
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4135
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1168
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 161
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 94
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4135
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1168
Składniki
Margarynę roztapiamy na małym ogniu i odstawiamy do ostygnięcia. Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia i cukrem. Dodajemy margarynę, jajka, sok z cytryny i mieszamy.
Maliny myjemy i osuszamy (kilka odkładamy do dekoracji), piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni. Blaszkę smarujemy tłuszczem i posypujemy bułką tartą (nadmiar odsypujemy)
Na blaszkę wylewamy ciasto, układamy na nim maliny i wkładamy do piekarnika na jakieś 40 minut. Jak ciasto juz ostygnie posypujemy cukrem pudrem i odłożonymi malinami. Życzę smacznego :)