Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie,proste i szybko znika.
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 30
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 19
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 331
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 30
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 19
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 331
Składniki
Białka ubijam dodaję cukier,żółtka z olejem i mieszam.Gdy wszystko się połączy dodaję mąkę z proszkiem do pieczenia delikatnie mieszam.Piekę ok.25 min. w tem.180 stopni.Studzę,kroję na dwie części.
Śmietanę ubijam dodarę serek,cukier puder i żelantynę.Wszystko wyjmuję na jedną część biszkoptu,przykrywam drugą częścią.Wierzch smaruję tofi,posypuję wszystko orzechami.Wkładam na chwilę do lodówki żeby zesztywniało.