Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śmietanowo-kokosowe nadzienie i porzeczki,pycha
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40843
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 427
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 218
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 388
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9325
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40843
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 427
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 218
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 388
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9325
Składniki
Zagnieść ciasto z podanych składników podzielić na pół i chłodzić w lodówce 2 godziny.Masa:Białka ubić ze szczypą soli stopniowo dodając cukier,śmietanę,budyń ,mąkę i kokos.Połowę ciasta zetrzeć na tarce o grubych oczkach na to wylać masę z białek i śmietany na wierz poukładać porzeczki a na górę zetrzeć drugą część ciasta.Piec ok. godziny w 180 stopniach ,po wystudzeniu polać ciasto polewą.Życzę smacznego.