Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podczas ostatnich zakupów wpadły mi w oko śliwki...i sama wpadłam jak śliwka w kompot ! Zachciało mi się smaku i zapachu wprost z lata... akurat te importowane były baaardzo słodkie,dodałam więc żurawiny,żeby ciasto wyszło bardziej kwaskowe...
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1986
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 334
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 757
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17213
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1986
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 334
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 757
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17213
Składniki
Jajka ubić z cukrem na kogel mogel.Dodać olej,wodę,proszek,zapach i mąkę.Miksować kilka minut na gładką masę.Przelać ciasto do prostokątnej formy (25 x 30 ) ,posypać żurawiną i ułożyć pokrojone w ćwiartki śliwki skórką do dołu.Wstawić ciasto do nagrzanego piekarnika(175) i piec 45-50 minut.Po przestudzeniu posypać cukrem pudrem.
SMACZNEGO