Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo łatwe w przygotowaniu i ładne ciasto o nietuzinkowym wyglądzie:) ZEBRA
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 364
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 364
Składniki
Kasie włóż do rondelka i rozupuść.
Mąke przesiej z proszkiem do pieczenia
Jajka utrzyj z cukrem na puch
Do utartych jajek z cukrem na puch dodawaj na przemian: mąke z proszkiem do pieczenia,oranżade i rozpuszczoną kasie.Miksuj.
Mase podziel na 2 rowne częsci, Do jednej dodaj 2łyżki kakao, do drugiej 2 łyżki mąki,wymieszaj.Tortownicę(moja miala 24cm) posmaruj Kasią i posyp mąką.Masę wylewaj na przemian, raz białą,.raz brązową,..
Piecz 60minut w 160stopniach.
SMACZNEGO:)!