Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis genialny w swojej prostocie :)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 819
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5750
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9558
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 266
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 819
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5750
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9558
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 266
Składniki
Rozwijamy arkusz ciasta francuskiego i umieszczamy na środku tabliczkę czekolady. Ciasto po bokach nacinamy pod kątem. Górę i dół zawijamy do środka następnie boki naprzemiennie.
Gotowe ciastko smarujemy roztrzepanym jajkiem i posypujemy płatkami migdałowymi. Pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!