Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17594
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15199
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4363
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8957
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17594
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15199
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4363
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8957
Składniki
Wszystkie składniki ciasta wymieszać ,przygotować tak ,by miało konsystencję gęstej śmietany. Usmażyć z niewielką ilością oleju cienkie naleśniki. Czekoladę gorzką rozpuścić w kąpieli wodnej ,dodać ciepłe mleko. Masę czekoladową połączyć delikatnie z ubitą śmietaną kremówką. Czekoladę białą rozpuścić w kąpieli wodnej i połączyć delikatnie z ubitą śmietaną. Połowę naleśników posmarować musem czekoladowym ,drugą musem białym. Zawinąć i pozostawić do schłodzenia w lodówce. Podawać z sosami owocowymi.