Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, puszysty, smaczny deserek, przekładany masą śmietanową z bezami oraz truskawkami, który przygotujesz w 15 minut.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 134
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1835
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14507
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19580
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 134
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1835
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14507
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19580
Składniki
1. Truskawki odmrażam na sitku. 2. Śmietanę ubijam mikserem razem z mascaropne oraz cukrem. 3. Do masy dodaję bezy, mieszam delikatnie łyżką. 4. Do pucharków nakładam połowę masy, następnie truskawki i pozostałą masę.
5. Na koniec polewam sosem truskawkowym. 6. Deserki gotowe. 7. Smacznego