Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser light - truskawki, ricotta i biszkopty
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68699
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2091
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68699
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2091
Składniki
Ricottę wymieszaj z jogurtem, dodaj 4 łyżki stewii i mieszaj, aż uzyskasz gładką masę.
W szklanym naczyniu ułóż kolejno warstwy: biszkopty, krem, truskawki, krem.
Na końcu ozdób truskawkami, listkiem mięty i wstaw na godzinę do lodówki.