Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser light - truskawki, ricotta i biszkopty
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1162
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 198
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2224
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4275
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1162
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 198
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2224
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4275
Składniki
Ricottę wymieszaj z jogurtem, dodaj 4 łyżki stewii i mieszaj, aż uzyskasz gładką masę.
W szklanym naczyniu ułóż kolejno warstwy: biszkopty, krem, truskawki, krem.
Na końcu ozdób truskawkami, listkiem mięty i wstaw na godzinę do lodówki.