Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przychodzę do was z kolejnym słodkim przepisem. Kojarzycie ciasteczka Reese's? Mniam, ale patrząc jednak na ich skład można mieć wyrzuty sumienia, więc dlaczego by nie zrobić ich samemu, zwłaszcza, że przepis jest banalny ;)
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Składniki
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i po delikatnym przestudzeniu smarujemy dno foremek na babeczki. Odstawiamy na chwilę do lodówki, aby czekolada zastygła.
Na zastygniętą czekoladę dajemy trochę masła orzechowego i możemy je delikatnie rozsmarować po czekoladzie.
Na masło orzechowe dajemy drugą warstwę czekolady i ponownie czekamy aż zastygnie ;) Ot i cała filozofia. Czekoladki są na prawdę smaczne i wbrew moim oczekiwaniom nie aż tak słodkie. Dlatego możemy zrobić je wyższe;) Polecam z całego serca, Smacznego!