Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deserek dla naszych pociech.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 88
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1587
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2856
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 88
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1587
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2856
Składniki
Przygotowanie: Masło ucieramy z cukrem, dodajemy żółtka. Mieszamy z mąką i proszkiem do pieczenia. Do całości dodajemy ubite białka. Gotową konsystencję dzielimy na dwie części. Do pierwszej dodajemy kakao. Ciemne ciasto wykładamy na blasze, a na nim jasne. Następnie układamy owoce. Pieczemy 40 minut w temperaturze 180 stopni. Po upieczeniu i wystudzeniu zalewamy całość galaretką. Wstawiamy do lodówki.