Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybszego przepisu na niezwykle wilgotne ciasto czekoladowe nie znajdziesz. Wystarczy, że zmieszasz ze sobą 3 składniki, przelejesz masę do foremki i upieczesz. Nie znajdziesz w tym przepisie, jajek, ani mąki. Ciasto jest idealne dla będących na diecie ketogenicznej, bezglutenowej i wegańskiej.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 14
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 14
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Składniki
Wszystkie składniki umieść w misce i dokładnie ze sobą wymieszaj.
Malutką tortownicę wyłóż papierem do pieczenia i przelej do niej masę czekoladową.
Ciasto piecz przez 30 minut w piecu rozgrzanym do temperatury 180 stopni Celsjusza.