Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybszego przepisu na niezwykle wilgotne ciasto czekoladowe nie znajdziesz. Wystarczy, że zmieszasz ze sobą 3 składniki, przelejesz masę do foremki i upieczesz. Nie znajdziesz w tym przepisie, jajek, ani mąki. Ciasto jest idealne dla będących na diecie ketogenicznej, bezglutenowej i wegańskiej.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5255
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5255
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Składniki
Wszystkie składniki umieść w misce i dokładnie ze sobą wymieszaj.
Malutką tortownicę wyłóż papierem do pieczenia i przelej do niej masę czekoladową.
Ciasto piecz przez 30 minut w piecu rozgrzanym do temperatury 180 stopni Celsjusza.