Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo szybki i smaczny deser.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7296
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2750
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20288
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 602
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7296
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2750
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20288
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 602
Składniki
Wyciąć radełkiem prostokąt z ciasta francuskiego, obrać jabłko ze skórki i wydrążyć tylko środek jabłka.
Do otworu jabłka nałożyć suszonych wiśni oraz udekorować wierzch.
Posypać wierzch jabłka cukrem cynamonowym oraz trochę wokół na cieście francuskim.
Oblepić dokładnie ciastem francuskim takie jabłko i wstawić do nagrzanego piekarnika do 200 stopni C i piec przez około 20 - 25 minut.
Upiec aż do zrumienienia.
Smacznego !