Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkości w cieście francuskim.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13376
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39601
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13376
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39601
Składniki
Wykonanie: Gotową masę makową wymieszać z bakaliami i miodem. Ciasto francuskie dokładnie rozłożyć i nałożyć masę makową po czym zwinąć w roladę.
Wierzch rolady posmarować białkiem i poprószyć orzechami. Piec około 30 minut w temp. 180 stopni.