Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkości w cieście francuskim.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99169
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 866
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5121
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13823
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99169
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 866
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5121
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13823
Składniki
Wykonanie: Gotową masę makową wymieszać z bakaliami i miodem. Ciasto francuskie dokładnie rozłożyć i nałożyć masę makową po czym zwinąć w roladę.
Wierzch rolady posmarować białkiem i poprószyć orzechami. Piec około 30 minut w temp. 180 stopni.