Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli mamy mieć niespodziewanych gości, a nie mamy nic słodkiego do kawy to polecam to ciasto. Robi się je ekspresowo. Składniki podane na blachę o wymiarach 22x33
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 55
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11024
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 55
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11024
Składniki
Wszystkie składniki wrzucamy do miski i miksujemy do momentu aż masa będzie jednolita. Jabłka obieramy ze skórki, wydrążamy środek i kroimy w większą kostkę. Wrzucamy do masy i mieszamy.
Ciasto przelewamy do brytfanki i pieczemy ok 1 godz. Do tak zwanego suchego patyczka. Smacznego.