Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 58
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 58
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Składniki
Biszkopt Białka ubić z cukrem dodać żółtka,wodę, mąkę wymieszaną z proszkiem Biszkopt, kropimy wodą z cukrem i cytryną (1 szkl wody ,3łyżki cukru sok z jednej cytryny) Masa jabłkowa -jabłka, obrać wydrążyć gniazda ,pokroić w drobną kostkę wrzucić do garnka wlać 4 łyżki wody i rozgotować na mus do gorącego musu wsypać dwie suche galaretki cytrynowe i dobrze rozmieszać . Po wystygnięciu mus wylać na placek i czekać aż dobrze stężeje Następnie ubijamy śmietanę z 2 łyżkami cukru pudru,dodajemy (2 opakowania (śmietan -fix ) Robimy ze śmietany kratkę na masie jabłkowej szprycą . Winogrona kroimy na pół a brzoskwinie w niewielkie kawałki 1 galaretkę czerwoną rozpuszczamy w 1,5 szkl wody czekamy aż zacznie tężeć Owoce ułożyć na placku i gdzie nie gdzie włożyć po łyżce gęstniejącej galaretki(czerwonej) .Gdy czerwona galaretka na masie będzie już wystarczająco twarda zalać wszystko galaretką zieloną Blacha 26x40