Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 122
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 84
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 597
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 5432
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 122
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 84
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 597
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 5432
Składniki
Maliny razem z cukrem wanilinowym smażyć na małym ogniu (aż zgęstnieje). Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości wrzątku ,dolać do malin i dokładnie wymieszać. Foremki natłuścić olejem arachidowym ,wyłożyć ciastem francuskim i lekko podpiec w temp 180 stopni. Wyciągnąć z piekarnika i nałożyć maliny. Piec jeszcze 15 min ,po czym wyciągnąć i udekorować świeżymi malinami.